WE ARE DECODE: Highlights 2021

We naderen alweer het einde van 2021, en er bestaat geen twijfel over het feit dat het weer een bijzonder jaar is geweest. Ondanks alle onzekerheid blijven we positief kijkend naar de toekomst. 2021 is namelijk hét jaar geweest waarin onze energie heeft geleid tot de geboorte van iets heel moois. Namelijk, ons eigen The DOC label: WE ARE DECODE 😊. 

In april zijn we vol enthousiasme dit avontuur gestart en inmiddels zijn we alweer 9 maanden onderweg. En die 9 maanden hebben we niet stilgezeten. Integendeel zelfs. In onderstaande recap enkele highlights van ons 2021. 

Marketing
Een nieuw label heeft benzine nodig om in de schijnwerpers te staan en een eigen website en socials moeten natuurlijk wel opvallen.  En dus zijn we binnen WE ARE DECODE aan de slag gegaan met het delen van álles wat volgens ons leerzaam, gaaf, handig, interessant en vooral leuk was. Het resultaat? Ontzettend veel leuke reacties, een hogere naamsbekendheid en een enorme toename aan nieuwe volgers! 

Jullie hebben vast onze updates, blogs, how-to-video’s en de referentievideo met één van onze klanten voorbij zien komen, maar mocht je die toch gemist hebben, dan is er geen beter moment dan nu om onze LinkedIn-pagina te volgen 😉. 

Professionalisatie
Om WE ARE DECODE nog verder de goede kant op te sturen hebben we gekeken naar onze interne organisatie en de professionalisering hiervan. Starten met nieuwe initiatieven, stoppen met wat niet werkt en bovenal blijven doen wat goed gaat. Want als iets goed is, waarom zou je het dan veranderen? 

In het kader van openheid, één van onze kernwaarden, hebben we verschillende commerciële papers opgesteld die we naar (nieuwe) klanten kunnen sturen. Deze papers bevatten vaak informatie over onze dienstverlening. Dit schept duidelijkheid voor jou als klant. Onderwerpen zijn bijvoorbeeld: licenties, security, on-premise mogelijkheden én onze commerciële aanpak. 

Daarnaast zijn we druk bezig geweest met het beschrijven en opstellen van onze eigen WEM framework, de WE ARE DECODE projectaanpak en onze DEV guidelines. 

Nieuwe klanten & nieuwe WE ARE DECODE toppers
Ook afgelopen jaar hebben we weer mooie nieuwe klanten mogen ontvangen waarvoor we projectwerkzaamheden hebben uitgevoerd of nog altijd mee bezig zijn! Ook hier zullen we begin volgend jaar uitgebreid op terugkomen met nieuwe, mooie referentievideo’s. 

Om nieuwe klanten te kunnen bedienen hebben we natuurlijk ook nieuwe WE ARE DECODE toppers nodig… En of we die gevonden hebben….! 

Met Alex van Diepen en Sebastiaan Gaastra heeft WE ARE DECODE weer 2 nieuwe toppers mogen toevoegen aan het al bestaande sterrenensemble! Alex zal zich met name bezighouden met het in vervulling laten gaan van onze klantdromen door het bouwen van applicaties. Sebastiaan daarentegen gaat vervolg geven aan zijn afstudeerstage bij ons en gaat verschillende BI-mogelijkheden, welke interessant kunnen zijn voor WE ARE DECODE, inventariseren. 

Intensieve samenwerking met WEM & bezoek beurzen
Together we stand stronger, right? Daar denken we bij WE ARE DECODE ook zo over! En onze leverancier WEM (hoofdkantoor in Amsterdam) maakt een nauwe samenwerking ook mogelijk. Dit wordt mede mogelijk gemaakt door de WEM community (leverancier en partners) en de korte lijnen die er zijn (veelvuldig persoonlijk contact). In 2021 hebben we onze onderlinge samenwerking nog verder geïntensiveerd en werken we wekelijks, zo niet dagelijks samen. 

Een mooi resultaat hiervan was onze gezamenlijke aanwezigheid bij de jaarbeurs ICT & Logistiek in Utrecht. De gezamenlijke aanwezigheid van de leverancier met enkele partners, laat zien dat er sprake is van een gezonde community. 

Tijd voor ontspanning
Na al deze inspanning mag er natuurlijk ook tijd zijn voor wat ontspanning. Leuke uitjes komt de sfeer en het ‘teamgevoel’ alleen maar ten goede. Ook dit jaar hebben we hier, zowel WE ARE DECODE als ook The DOC, veel aandacht aan besteed. Hoogtepunten waren toch wel het voor 3 uur laten opsluiten in de kruisgevangenis van de prison escape in Doetinchem én de kroegtocht van WE ARE DECODE. Absoluut ervaringen welke we niet snel meer zullen vergeten.

WE ARE DECODE kijkt met de nodige trots terug op het jaar 2021 en alle plannen voor 2022 wakkeren het vuur alleen maar meer aan 🔥.

Namens het gehele team wensen wij jullie hele fijne feestdagen en een succesvol, gelukkig en gezond 2022!