Wat betekent de naam WE ARE DECODE?

WE. ARE. DECODE. Nee, niet “de code”. Wat je wellicht al weet, is dat WE ARE DECODE staat voor een ontzettend energiek team dat deel uitmaakt van The DOC en dat zich vooral bezighoudt met het ontwikkelingen van gave software via No-Code development. Maar, waar komt nou die naam vandaan? Dat lichten we onderstaand graag even toe! 

WE ARE
WE ARE staat voor betrokkenheid. Samenwerken. Zowel intern als in de teams die we samen met jou als klant vormen. Deze betrokkenheid slaat vanaf het eerste moment door in ownership, héél veel ownership, waarbij we van jouw droom onze gemeenschappelijke doelstelling maken. Drie dingen weten we zeker: 1) we gaan deze doelstelling behalen, 2) we doen dit samen, en 3) we doen dit zonder code, met snelheid, en vol enthousiasme.

DECODE
DECODE, decoderen. Waarschijnlijk had je zelf deze directe link ook al gelegd. Decoderen is vrij vertaald het begrijpen en interpreteren van de boodschap die de verzender naar de ontvanger stuurt. In iedere vorm waarbij er sprake is van communicatie tussen meerdere partijen, is dit een kerncompetentie die altijd zal terugkomen. Denk bijvoorbeeld aan de situatie waarin jij, als klant, jouw dromen communiceert aan ons, WE ARE DECODE. Stap 1 hierin, voordat we deze samen kunnen realiseren aan de hand van maatwerk software, is het decoderen hiervan. Niet alleen voordat we met het ‘echte’ project starten, maar ook gedurende het project. Zelfs ná het project, wanneer we in de beheerfase zitten, decoderen we incidenten en changes, voordat we die gaan doorvoeren. In deze fases, die we samen doorlopen, komen we onduidelijkheden, bezwaren en veel andere uitdagingen tegen; decoderen staat aan de basis om hier vanuit betrokkenheid mee om te gaan om vanuit daar samen de juiste eerstvolgende acties te bepalen. 

WE ARE DECODE, who are you? –> Meet us: hallo@wearedecode.nl