Waarom hebben jullie destijds de keuze gemaakt om partner te worden van WEM?

Het is begin 2019. Om huidige en nieuwe klanten gerichter en breder te kunnen bedienen, met een focus op de business- en procesgedreven hoek, hakt The DOC de knoop door om haar dienstverlening uit te breiden met het steeds populairder wordende No-Code development. Een uitgebreid marktonderzoek met platformselectie wordt gestart, en meerdere Low-Code en No-Code platformen (onder andere WEM, Mendix, Outsystems en Betty Blocks) worden vergeleken. Enkele maanden later wordt The DOC partner van ZoomBIM met haar WEM-platform.

Team WEM wordt vlak hierna binnen The DOC opgericht. Begin 2021 wordt dit team omgedoopt tot het label WE ARE DECODE. De rest is bekend 😉. De naam van het team is misschien veranderd, het platform waarmee we werken niet. We leggen kort uit waarom!

Key tijdens de zoektocht was om in zee te gaan met een platform dat amper tot geen technische beperkingen bood zónder dat er code ontwikkeld hoefde te worden. De keuze is op WEM gevallen, en daar hebben we veel redenen voor. 

  • De technische mogelijkheden van het platform, waardoor het principe van No-Code geen belemmeringen oplevert in het ontwikkelen van applicaties.
  • Het is een cloudoplossing die voldoet aan de laatste beveiligingsstandaarden. 
  • De vele integratiemogelijkheden via bijvoorbeeld SOAP, REST en OData.
  • Visueel programmeren in flowcharts (modelleren), wat de vertaalslag naar de business en overdracht hierna vergemakkelijkt. Dit draagt bij aan ons doel: het functioneel beheer aan jou overdragen wanneer jij het wil, terwijl wij aan de zijlijn staan om bij te springen waar en wanneer dat nodig is.
  • Out of the box dictionary die het mogelijk maakt om applicaties meertalig te maken.
  • Een licentiemodel dat de instap voor MKB-organisaties mogelijk maakt. 
  • De belangrijke rol van de partner in het partnermodel: enkel directe lijnen vanuit partner naar de klant zonder tussenkomst van de leverancier.  
  • ZoomBIM is een Nederlandse organisatie met korte lijnen, wat leidt tot een goede samenwerking waar jij als klant ook profijt van hebt. 

Ongetwijfeld zijn we nog enkele redenen vergeten! Nu, zo’n twee jaar later, wordt er nog steeds vol enthousiasme door onze business consultants met het WEM-platform gewerkt en hebben we met dit platform de eerste maatwerkapplicaties voor onze klanten mogen ontwikkelen. On to many more!

Meer informatie
Bij eventuele vragen of voor het plannen van een demo, neem dan contact op via: s.wolters@thedoc.nl of telefonisch via: +31 (0)85 002 1831

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

20 − vijf =