Bij de GGD Zuid-Limburg staat de gezondheid van de Zuid-Limburgers centraal. Mede door de gevolgen van de coronacrisis is gebleken dat adressen en contacten van GGD Zuid-Limburg niet uniform en centraal beheerd worden. Zodoende hebben wij als GGD Zuid-Limburg besloten een verbeterproject op te starten aangaande deze processen. De GGD Zuid-Limburg maakte gebruik van een verouderd CRM-systeem en Excel-documenten waardoor er geen uniforme manier van werken werd gewaarborgd.

Om dit te verbeteren heeft de GGD Zuid-Limburg contact gezocht met WE ARE DECODE. Samen met de GGD Zuid Limburg is er gekeken naar een oplossing én met succes. WE ARE DECODE heeft ervoor gezorgd dat we nu de beschikking hebben over een nieuwe applicatie die volledig is toegespitst op het beheer van adressen, mailadressen en telefoonnummers. De transparante communicatie van WE ARE DECODE en het snel kunnen opleveren van deze oplossing heeft ons gedurende de coronacrisis enorm geholpen!

Plant Information Office (PIO) bemiddelt bij aanbestedingen in de tuinbouw. Met aangesloten kwekers begeleiden we het proces van aanbesteding tot levering. Wel eens plantjes gekocht bij de supermarkt? Grote kans dat wij regie voerde over de inkoop en levering.

PIO is de afgelopen jaren gestaag gegroeid. Met het oog op een verdere professionalisering willen we ons applicatielandschap beter beheersbaar én toekomstbestendiger maken. Hierin willen we zelf in de lead blijven voor het beheer en het (door)ontwikkelen van onze applicaties.

In de zoektocht naar een geschikte partner zijn we uitgekomen bij WE ARE DECODE. Na een snel voortraject is er direct een intensieve samenwerking gestart.

Voorheen maakte we gebruik van 1 Access applicatie en 3 native apps. In deze applicaties werd regie gevoerd op het proces van aanbesteding tot aan de uiteindelijke levering. Via de apps konden kwekers en transporteurs contracten inzien, en transporten afmelden. Medewerkers van PIO gebruikten de apps onder andere om inspecties uit te voeren. Bijvoorbeeld het tussentijds inspecteren van de groei van plantjes.  

Het was dan ook onze droom om naar 1 geïntegreerd systeem te gaan dat beter te beheren- en toekomstbestendiger is. Het onderhouden van de 4 applicaties was erg omslachtig en koste veel tijd en geld. 

Het resultaat? Een toekomstbestendige applicatie in een gebruiksvriendelijk jasje dankzij een erg prettige samenwerking met WE ARE DECODE. 

Al jaren verzorgt HV Rapiditas de food en drank in de 24 uurs-tent op Bospop. Door de jaren heen is het aantal vrijwilligers dat ons hierbij helpt flink toegenomen en werd het registreren en inroosteren een complexe taak. Om dit te vereenvoudigen hebben we contact gezocht met WE ARE DECODE. WE ARE DECODE heeft een applicatie gemaakt waarin we het complete vrijwilligersbeheer kunnen doen!

Onze vrijwilligers kunnen nu zelf hun shifts kiezen. Vervolgens kunnen wij deze vrijwilligers koppelen aan een taak. De applicatie sluit helemaal aan bij onze wensen. WE ARE DECODE heeft goed geluisterd en staat nog steeds klaar voor ons als we vragen hebben of als we ergens tegen aan lopen. En dat is voor ons heel waardevol!

AL MEER DAN 20 JAAR THE DOC

We hebben de luxe dat we nog dagelijks gebruikmaken van de kennis en ervaring van The DOC om jouw processen te vertalen naar jouw droomapplicaties. Het is The DOC namelijk al gelukt om de dromen van deze klanten te realiseren.