STAN IN DE SPOTLIGHTSSSSSSSSS!

Hi, ik ben Stan, 26 jaar oud en werkzaam als Business Development Manager bij WE ARE DECODE. Ik woon sinds 2020 samen met mijn vriendin in het ‘pittoreske’ Oirsbeek. In mijn vrije tijd beoefen ik graag sport. Zo speel ik bij de lokale voetbalclub Alfa Sport, neem ik graag een bezoekje aan de ‘gym’, en probeer ik gewoon te genieten van het leven met mijn vriendin & vrienden. 

Vanuit de schoolbanken ben ik in 2019 bij The DOC aan de slag gegaan. Het telefoontje van Bart, dat overigens precies de juiste timing had, gaf destijds de doorslag. Ik kreeg gelijk het gevoel: dit moet ik doen, deel uitmaken van dit bedrijf en team is een enorme kans. Hier heb ik tot op heden absoluut geen spijt van gehad. Het team, de vibe en unieke dienstverlening maken het werken bij WE ARE DECODE een formule tot succes. Ik kan in ieder geval niet wachten op alles wat nog komen gaat. 

Stan! Meteen met de deur in huis: alles kan en alles mag. Wat staat er dan nu ab-so-luut bovenaan jouw bucketlist?
Pfoeee, dat zijn nog eens mooie vragen. Als ik nu één ding zou moeten kiezen, dan zeg ik toch een rondreis door Amerika van oost naar west. Sowieso vind ik het belangrijk om nog veel van de wereld te zien. Andere culturen en gewoontes ervaren zorgt mijn inziens voor een groei in je persoonlijke ontwikkeling. Een rondreis door Australië lijkt me ook heel gaaf maar volgensmij mag ik er maar één kiezen he? 😊 


Wie is jouw állergrootste voorbeeld en waarom?

Zonder twijfel mijn moeder. Helaas is ze in 2016, na een ziektebed van 2 jaar, overleden aan de gevolgen van borstkanker. Ondanks het feit dat ze er niet meer is, blijft ze wel mijn allergrootste voorbeeld. Ze heeft nooit geen gekke dingen gedaan. De ziekte overkwam haar. Ondanks het feit dat ze op een begeven moment wist dat ze niet meer beter zou worden, gaf ze nooit op. Ze bleef altijd positief en haalde daar kracht uit, zoals ik dat nu doe.  Dat voorbeeld zal ik altijd met me meedragen: positiviteit, kracht en nooit opgeven. 

Tot slot heeft het me laten beseffen dat niets vanzelfsprekend is. Het kan iedereen, overal en altijd, overkomen. Soms even stilstaan bij de kleine dingen en genieten van het moment is heel belangrijk. 

Welke app zou jij nú willen ontwikkelen om de wereld een klein beetje beter te maken?

Hmmm lastige vraag. Sowieso ben ik niet technisch, dus laat ik het ontwikkelen van een applicatie graag aan anderen over als je het niet erg vind 😊. Als ik iets zou willen laten ontwikkelen op dit moment dan is het wel een applicatie dat van maatschappelijke waarde kan zijn. Een applicatie waarmee we het klimaat op de wereld kunnen herstellen. Dat zou wel heel gaaf zijn. 


BOEM. Je bent betoverd en je bent opeens de beste motivational speaker van de wereld. Er zitten 100.000 mensen in jouw zaal. Over welk onderwerp gaat jouw lezing?

Mindset. Ik ben er namelijk van overtuigd dat je mindset bepalend is voor alles wat je doet in het leven. Of het nu te maken heeft met sport, je werk of hoe je in het leven staat. Je mindset is een manier van denken en een manier om naar jezelf te kijken. In mijn optiek is het bepalend voor het behalen van persoonlijke doelen.