ONZE AANPAK.

De softwarewereld zit vol met sprints, en wij zijn sportief – dus hoe kunnen we onze werkwijze beter uitleggen dan door de link te leggen naar de Olympische Spelen?
Samen via zes stappen op weg naar goud.

1

INTRODUCTIE

De Olympische presentatie.

We kennen de beelden: de landen en vlaggen worden gepresenteerd, het olympische vuur wordt aangestoken, continu applaus. De Spelen zijn begonnen. Wát een introductie. Het Olympische vuur hebben we helaas niet, misschien alleen in onze ogen wanneer we met jou sparren over de mogelijkheden die we samen zien, en we houden het ook héél graag korter dan 3 uur, maar: ook wij starten graag met een introductie en zijn erop gebrand een vlammende indruk achter te laten. We komen vol energie langs, maken kennis, en zoomen in op jullie uitdaging en de mogelijke match. Jij bepaalt wat je in de afsluitende demo van het WEM-platform wil zien.

2

VRAAGVERHELDERING

De Olympische warming-up.

Topsporters gebruiken de warming-up niet alleen om warm te worden, maar ook om te checken of ze klaar zijn voor het ‘echie’. Tijdens de warming-up wordt veel informatie vergaard. Wanneer er na de introductie aanknopingspunten zijn, komen we nóg een keertje langs. Ja, jullie zijn niet snel van ons af. Om jouw droomapplicatie te maken, willen we héél graag weten hoe deze droom eruit ziet. We noemen het decoderen 2.0: de vraagverheldering. Samen kijken we naar jullie casus. Het resultaat? Een getekende of digitale weergave van jullie proces. We bepalen of we voldoende informatie vergaard hebben om verder te gaan, en of we klaar zijn voor de …

3

PROOF-OF-CONCEPT

Kwalificatie.

Deze is optioneel, en is afhankelijk van jouw wensen en de ingeschatte projectgrootte. Bij een groot project adviseren we dit zeker.

Uiteindelijk wil je als sporter op het hoogste podium uitkomen: de Olympische finales. Voor de grootste Olympische finales moet je je kwalificeren. De concurrentie is moordend, dus je moet het tijdens de kwalificatiewedstrijden laten zien. Hoe doe je dat? Door te laten zien dat je in control bent, achter je game plan staat, de juiste focus op het juiste moment hebt, nét iets extra’s te geven, en vooral lekker jezelf te zijn. Een succesvol project zien we niet exact zo.

Daarom doen we een proof-of-concept. Zie het als een pre-project, waarin we met een specifieke use case, met afgebakende scope en timebox, onze volledige werkwijze laten zien. Vooraf maken we hier commerciële afspraken over. De proof-of-concept heeft als doel om jou inzicht te geven in hoe wij werken en de mogelijkheden van de tool, met een prototype als opgeleverd product. Hierna vindt een GO / NO GO-moment plaats. Dit bepaalt of we ons hebben gekwalificeerd voor het échte, grote project – de grote Olympische finale.

4

OFFERTE

Ready, set.

It’s about to begin! We staan in de startblokken. We hebben laten zien waar we in korte tijd tot in staat zijn en dat we klaar zijn om in de finale te vlammen. Maar, in de dagen tot de finale worden de spreekwoordelijke puntjes op de i gezet. Aan onze techniek en snelheid werken we voortdurend gedurende het jaar, waarbij we er voortdurend voor zorgen dat we beter zijn dan gisteren, maar de financiële details zijn ook ontzettend belangrijk. We schatten samen de impact in, we stellen een offerte op, en we geven een inzage in de te verrichten activiteiten en bijhorende kosten. Dit alles gaat in volledige openheid. Positief en zijn we het hierover eens?

5

PROJECTUITVOERING

GO.

Het échte werk kan beginnen. De finale. Het bouwen van de gedroomde applicatie via No-Code development. We hebben er zin in, en we doen er alles aan om samen goud te behalen. Jullie, wij – als team met een gemeenschappelijk doel. We hebben onze eigen ideeën bij het aanvliegen van een project en die stemmen we graag met jullie af. Dit alles doen we om jullie te helpen om jullie werk beter te laten uitvoeren met een maatwerkapplicatie die naadloos aansluit op jullie bedrijfsproces. Zónder code, met snelheid, en vol enthousiasme.

6

SUPPORT

Nazorg.

Waar het lichaam goed verzorgd moet worden na een wedstrijd, moet ook het project de juiste nazorg krijgen. Wat is de waarde van een maatwerkapplicatie die niet ondersteund wordt? Precies, nihil. No-Code development maakt het mogelijk dat applicaties op termijn zelf door jou functioneel onderhouden kunnen worden. Indien dit niet gewenst is, of omdat dit nog te ver in de toekomst ligt, biedt WE ARE DECODE ook functionele support-werkzaamheden. Wij staan namelijk altijd aan de zijlijn om jou te helpen. De technische support-werkzaamheden liggen bij onze leveranciers, zodat jouw processen altijd door blijven gaan.

OVER NO-CODE.

We hebben een passie voor en zijn bedreven in No-Code development. Wat is dit precies en wat zijn de voordelen? We proberen het onderstaand in jip-en-janneke-taal aan je uit te leggen!

No-Code development is een manier van software development die in het leven is geroepen om het ontwikkelen van softwareapplicaties laagdrempeliger en sneller te maken vergeleken met de traditionele manier van softwareontwikkeling. Zo ontstond de term Rapid Application Development (RAD), waar Low-Code en No-Code deel van uitmaken. RAD is een ontwikkelmodel dat het snel ontwikkelen van prototypes en het snel ontvangen van feedback verkiest boven langdurige developmentcycli. Applicaties worden ‘gemodelleerd’ in plaats van dat er ‘code wordt geschreven’. Dit leidt tot onder andere de volgende kenmerken en voordelen!

DE VOORDELEN VAN NO-CODE.

JIJ KUNT JE EIGEN BEHEER GAAN DOEN EN ZELFS LEREN ONTWIKKELEN

Jij kunt zelf het functioneel beheer van jouw applicatie overnemen. Dichter komen business en IT niet bij elkaar. Wij blijven aan de zijlijn staan.

FAST PROTOTYPING: METEEN RESULTAAT EN FEEDBACK

Boem, resultaat. Niet naar wens? Wij passen snel aan. Dit betekent lage opstartkosten, meer flexibiliteit, en meer business engagement.

SOFTWARE = ORGANISATIEKENNIS. NO-CODE = BEGRIJPELIJK

Makkelijker dan wiskunde. Software is organisatiekennis, en die moet begrijpelijk zijn. No-Code wordt begrepen door business én IT.

JOUW PROCES ALS UITGANGSPUNT

Van businesswens naar IT-oplossing, het start met jouw proces. Flowcharts (jouw proces) worden direct vertaald naar een applicatie.

INTEGRATIE
MOGELIJKHEDEN

We kunnen via de integratie-opties REST, SOAP en ODATA directe koppelingen leggen met andere systemen en databronnen.

JOUW ORGANISATIE FUTURE PROOF MAKEN

No-Code heeft de toekomst. Gartner voorspelt dat in 2024 meer dan 65% van de applicaties een No-Code of Low-Code applicatie is.

Nóg niet overtuigd? Laat jezelf dan nú over de finish trekken!