NO-CODE STAGIAIR.

  OVER WE ARE DECODE.

  Als No-Code Stagiair maak je onderdeel uit van WE ARE DECODE binnen The DOC: een team van enorm energieke en gedreven enthousiastelingen die een absolute passie hebben voor het bouwen van No-Code maatwerkapplicaties om het leven van anderen beter en makkelijker te maken. We groeien, en groei betekent: nog meer enthousiastelingen die we aan ons binden en die zich kunnen identificeren met onze vier drivers.

  VINDINGRIJKHEID.
  In combinatie met een tíkkeltje rebelsheid. Wat er ook gebeurt, wij vinden wel een weg.

  OPENHEID.
  In alles: de werkwijze, de kosten, de communicatie – en vooral ook in onze mindset.

  BETROKKENHEID.
  We voelen ons al snel verbonden, en we willen écht snappen waar we onze klanten het best mee kunnen helpen om dit samen met te realiseren.

  ENERGIE.
  Héél veel energie. Onze ab-so-lu-te brandstof. 

  WAT JIJ OP EEN VERJAARDAG VERTELT DAT JE DOET.

  “Ik heb een té gekke stageplek als No-Code Stagiair! Dit is nog cooler dan hoe het klinkt. Ik ben lekker veel bezig met mijn stageopdracht en onderzoek, en soms help ik de rest wat mee met bouwen. Ik ben volledig onderdeel van een energiek team van jonge mensen waarin ik volledig mezelf kan zijn, waardoor de dagen voorbij vliegen!”

  JOUW OPDRACHT.

  Die bepalen we samen. Je start al snel met de WEM-trainingen. Wekelijks krijg je persoonlijke begeleiding, plus je wordt gekoppeld aan een andere No-Code Consultant die jou technisch bij de hand neemt. Samen zorgen we ervoor dat jij jouw stage haalt, dat je veel leert, en dat je een superleuke tijd hebt binnen een groeiend bedrijf. 

  JOUW VOORGANGERS.

  Mark heeft zijn meewerkstage afgerond en is hierna binnen WE ARE DECODE gestart in een bijbaan. Hoe hij zijn stage heeft ervaren? Dat kan hij het beste zelf vertellen!

  “Tijdens mijn stage bij The DOC heb ik gewerkt bij WE ARE DECODE. Dit team is heel ambitieus en barst van de positieve energie. Ik heb hier veel vrijheid en ruimte gekregen om te experimenteren en ben daardoor met veel verschillende aspecten van applicatieontwikkeling in contact gekomen. Ben je op zoek naar een uitdagende omgeving en een plek waar je jezelf volop kan ontwikkelen, dan moet je bij The DOC zijn.”

  En hoe zit dat dan met Alex, die zijn afstudeerstage afrondde en die nu als No-Code Consultant werkt? Hear him out.

  “Mijn afstudeerstage heb ik gelopen bij WE ARE DECODE. Ondanks dat ik gedurende de COVID-19 uitbraak binnenkwam bij dit team voelde ik mij gelijk op mijn gemak. Vanuit het bedrijf en het team stond iedereen gelijk klaar om mijn afstuderen tot een succes te brengen. Wanneer je veel nieuwe dingen wil leren, wilt werken in een hardwerkend, dynamisch en betrokken team en opzoek bent naar een uitdaging dan is stage lopen bij The DOC zeker iets voor jou.”

  En nu?!

  Mark enthousiast, Alex enthousiast, wij enthousiast. Heb jij ook overal enthousiast ja zitten knikken en ben je steeds meer gaan lachen bij het lezen van deze vacature? Gaaf! Dat dachten (en hoopten) we al! Neem dan contact op met Femke Wagemans, onze HR-adviseur, via sollicitatie@thedoc.nl of 06-41602436