JUNIOR NO-CODE ENTHUSIAST.

  OVER WE ARE DECODE.

  Als Junior No-Code Enthusiast maak je onderdeel uit van WE ARE DECODE binnen The DOC: een team van enorm energieke en gedreven enthousiastelingen die een absolute passie hebben voor het bouwen van No-Code maatwerkapplicaties om het leven van anderen beter en makkelijker te maken. We groeien, en groei betekent: nog meer enthousiastelingen die we aan ons binden en die zich kunnen identificeren met onze vier drivers.

  VINDINGRIJKHEID.
  In combinatie met een tíkkeltje rebelsheid. Wat er ook gebeurt, wij vinden wel een weg.

  OPENHEID.
  In alles: de werkwijze, de kosten, de communicatie – en vooral ook in onze mindset.

  BETROKKENHEID.
  We voelen ons al snel verbonden, en we willen écht snappen waar we onze klanten het best mee kunnen helpen om dit samen met te realiseren.

  ENERGIE.
  Héél veel energie. Onze ab-so-lu-te brandstof. 

  WAT JIJ OP EEN VERJAARDAG VERTELT DAT JE DOET.

  “Ik werk als Junior No-Code Enthusiast! Dit is nog cooler dan hoe het klinkt. Zonder écht te hoeven programmeren – oké, misschien heel soms om bijvoorbeeld toffe widgets te maken – kan ik heel snel complexe maatwerk webapplicaties bouwen voor klanten van WE ARE DECODE. Maatwerk webapplicaties? Dát leg ik later wel uit 😉. Ik had al snel door dat No-Code de toekomst heeft, dus vandaar dat ik met enthousiasme deze job heb aangenomen. Mijn werk doe ik binnen een héél energiek team van jonge mensen waarin ik volledig mezelf kan zijn, waardoor de dagen voorbij vliegen!”

  WAT JE DAADWERKELIJK DOET.

  Nou, het lijkt verdomd veel op wat je op een verjaardag vertelt! Om het nog concreter voor je te maken:

  • Je vertaalt klantwensen naar technische oplossingen. Zo bouw jij middels het WEM-platform maatwerkapplicaties voor onze klanten. Dit kunnen langere projecten zijn waarin we zeer complexe applicaties bouwen waar honderden mensen dagelijks mee werken, of dit kunnen korte projecten zijn voor kleinere (ondersteunende) applicaties.
  • Op basis van jouw kracht en interesses kun je ook bezig zijn met het bouwen van widgets, integraties, datamigraties, het geven van platformdemo’s tijdens kennismakingen met klanten, marketing activiteiten … and so much more. 
  • Je schakelt veelvuldig met de klant, want er wordt bij voorkeur gewerkt in korte sprints. Neem je graag een adviesrol aan? Meer dan welkom! 
  • Samen met jouw team ben je verantwoordelijk voor het opstellen van het ontwerp en het toetsen op juistheid, beheersbaarheid en het uitrollen van de uiteindelijke applicatie.
  • Je denkt proactief mee over hoe we WE ARE DECODE (en daarmee The DOC) nog beter en leuker maken!
  • Heel veel plezier maken in een cultuur en omgeving die overstroomt van vertrouwen, energie en enthousiasme.

  DIT BEN JIJ.

  • Een enthousiast, gedreven en leergierig iemand die zich volledig herkent in onze kernwaarden en die ervan houdt om lekker met de techniek bezig te zijn.
  • Je wil vooral werk doen dat je leuk vindt. Samen bepalen we de petten die je op zet gedurende de week. Wil je bijdragen aan pre-sales? Dat kan. Wil je bijdragen aan marketingactiviteiten? No problemo. Wil je veel klantcontact of meer in de luwte schermen bouwen? Samen vullen we het in.
  • Je krijgt een kick van het bouwen van de allergaafste applicaties. Jij wordt blij wanneer de klant blij is met zijn oplossing.
  • Je vindt het leuk om in een héél energiek team te werken.
  • Niet bang om fouten te maken. We doen dat immers allemaal, dagelijks!
  • Iemand met een open mindset, die denkt in mogelijkheden en in actie.
  • Je denkt mee over de ontwikkeling van het team: hoe kunnen we projecten beter uitvoeren? Hoe kunnen we beter samenwerken? Voor jouw stem is altijd plek.
  • Je controleert en signaleert of de opgeleverde producten voldoen aan de gestelde eisen van gebruik, kwaliteit, realiseerbaarheid en onderhoudbaarheid.
  • Je communiceert schriftelijk en mondeling met klanten, vooral Nederlands (en soms Engels).
  • Bij voorkeur heb je een afgeronde opleiding gevolgd in de richting van Software Engineering of ICT & Business. Zo niet, dan verwachten we (basis)kennis van IT-technologieën, software development, databases en datamodellen. 
  • En vooral … je wil lekker jezelf zijn op het werk, zonder ’s ochtends een professioneel masker op te hoeven zetten.

  WAT WIJ BIEDEN.

  • Een plekje in een energiek (vrienden)team binnen een stabiel en informeel bedrijf.
  • Veel vrijheid om de rol naar jouw wens in te vullen met jouw initiatieven en ideeën.
  • Veel gezelligheid in combinatie met hard werken. Aan gezamenlijke bedrijfsbrede uitjes geen gebrek!
  • Volop mogelijkheden om aan jouw persoonlijke ontwikkeling te werken en om als mens en professional te groeien.

  WHAT ARE YOU WAITING FOR?

  Zit je nog steeds bloedfanatiek ja te knikken en ben je steeds meer gaan lachen bij het lezen van deze vacature? Dat dachten (en hoopten) we al! Stuur dan jouw CV naar sollicitatie@thedoc.nl. Ook wanneer je nog niet de kennis of ervaring hebt, maar wél heel ijverig bent om jezelf te ontwikkelen en om hier samen met ons in te investeren, vragen we je om te reageren!

  Heb je vragen over de vacature of de procedure dan kun je contact opnemen met onze HR-adviseur Renske Veugen, via sollicitatie@thedoc.nl of 06-41602436.