PROCESGEDREVEN APPLICATIEONTWIKKELING.

Benieuwd naar hoe je jouw bedrijfsproces razendsnel vertaalt naar een optimaal ondersteunende webapplicatie? Press play en laat je meenemen in de wereld van No-Code softwareontwikkeling!

WEM
INTEGRATIEMOGELIJKHEDEN.

WEM biedt out-of-the box de mogelijkheid om met élk systeem te communiceren, door het gebruik van de API standaarden REST, Soap en Odata. Benieuwd hoe dit werkt? Check dan snel deze video!

CUSTOM
LOOK & FEEL.

Welke mogelijkheden biedt WEM voor het toevoegen van een eigen huisstijl aan je applicaties? In de onderstaande video leggen we haarfijn uit welke opties je hebt om er je eigen stempel op te drukken!

WEM:
E-MAIL AUTOMATISERING.

Geautomatiseerd e-mails versturen vanuit WEM? A peace of cake. Er zijn meerdere mogelijkheden om dit te doen, en we leggen het je in zo’n 150 seconden uit. Kijk, leer en geniet!

WEM:
IMPORTEREN EN EXPORTEREN.

Hoe werkt het importeren en exporteren in WEM. Laten we het visueel maken! Onze eigen Bart Rijnders laat het zien in een deze How To WEM video.

WEM:
APPLICATIES IN MEERDERE TALEN.

Kan ik een WEM-applicatie in meerdere talen laten uitbrengen? Aber natürlich. Eerder deelden we al een artikel hierover, nu laten we het zien. Onze Bart Rijnders neemt je hierin mee.